Get 10% Off with “NEST10” on orders over 100
Skip to main content

2.7 Nollaa kamera

Jos et muista WiFi-kameraan tallentamaasi salasanaa tai olet siirtänyt kameran uudelle reitittimelle, voit yrittää nollata kameran, vaikka se näkyisi offline-tilassa. Kameran asetukset poistetaan nollauksen jälkeen. Kameran yhteys verkkoon katkeaa. Et enää näe kameraa online-tilassa, ennen kuin aloitat alusta ja yhdistät kameran uudelleen kodin WiFi-verkkoon.

Noudata alla olevaa opasta vaihe vaiheelta tarkasti.

1. Käynnistä ensin kamera ja odota… kunnes kuulet kameran napsahtavan.

2. Paina seuraavaksi nollauspainiketta ja pidä sitä pohjassa yli 15 sekuntia. Odota nyt, kunnes kuulet naksahduksen uudelleen. Kamera on nollattu.

Was this article helpful?
0 out Of 5 Stars
5 Stars 0%
4 Stars 0%
3 Stars 0%
2 Stars 0%
1 Stars 0%
5
How can we improve this article?
Please submit the reason for your vote so that we can improve the article.
Table of Contents