How Can We Help?

< All Topics
Print

2.7 Återställ kameran

Om du inte kan komma ihåg lösenordet som du sparade i WiFi-kameran, eller om du har migrerat kameran till den nya routern, även om du ser kameran offline, kan du försöka återställa kameran. Kamerans inställning raderas när du har återställt. Kameran kopplas bort från ditt nätverk. Du kommer inte längre se kameran online förrän du börjar från början för att ansluta kameran till ditt hem-WiFi igen.

Följ guiden nedan steg för steg noga.

1. Starta först kameran och vänta … tills du hör att kameran klickar.

2. Håll sedan ner återställningsknappen i mer än 15 sekunder och släpp den. Vänta bara tills du hör att klickarna låter igen. Kameran har återställts.

Was this article helpful?
0 out Of 5 Stars
5 Stars 0%
4 Stars 0%
3 Stars 0%
2 Stars 0%
1 Stars 0%
How can we improve this article?
Previous 2.6 Extra nätsladd
Next 2.7.1 Aktivera kamerans WiFi
Table of Contents